Raw broskvové čatní
Mám ráda sladko-kyselé omáčky – teď v létě se hodí ke grilovanému masu, v zimě zase k pečenému.
Kupované čatní často obsahují přidaný cukr a další aditiva. Kdežto u domácího výrobku máte pod kontrolou, co v něm je. V tomto receptu přidaný cukr nenajdete a současně si dopřejete vše v přírodní formě bez investovaného času. Během chvíle je čatní hotové.
Kamarád ho včera nazval „přesnídávkou pro chlapy“ 😀
Ingredience
- 4 měkčí broskve
- 2 lžíce jablečného octa
- 1/2 menší oloupané bílé cibule
- 1 stroužek prolisovaného česneku
- lžička strouhaného zázvoru
- 1/4 -1/3 lžičky kajenského pepře (volitelné)
Postup
Veškeré ingredience rozmixuji a podávám k masu.
Diskuze
prefektne čatni ..veľmi dobre to chuti..