Cibulová polévka
K podzimu a zimě polévky a dlouhé a pomalé vaření patří. Nechte si chutnat 🙂
Ingredience na 2 porce
- 3 veliké červené cibule
- 2 lžíce ghee nebo másla
- 250 ml vody
- 250 ml hovězího vývaru
- 1 sezamová houstička (opečená v toustovači)
- růžová himalájská sůl a pepř na dochucení
- lžíce strouhaného parmazánu (volitelné)
Příprava
Na 2 lžících ghee zpěním na tenká kolečka pokrájenou cibulku a na mírné teplotě dusím asi 30 minut. Zaliji vodou a vývarem a nechám lehce probublávat dalších 30 minut. Dosolím a opeřím dle potřeby. Půlku polévky servíruji s polovinou toustované houstičky a trochou strouhaného sýra.
Diskuze
Zatím žádné komentáře.